Τρίτη, 14 Αυγούστου 2018 12:18

Νέα συνεργασία για τους Kings!!

Οι KINGS "περίμεναν" τον Χρήστο Μενιδιάτη!!

Το βασιλικό group της ελληνικής δισκογραφίας συνεργάζεται με ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά της μουσικής...τον Χρήστο Μενιδιάτη.


Μετά από πολλές επιτυχίες που κατάφεραν να σκαρφαλώσουν στην κορυφή και μετά από πολλές συνεργασίες, βρίσκονται εδώ να συνεργάζονται με έναν από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής...τον Χρήστο Μενιδιάτη.

Το ολοκαίνουριο ντουέτο των KINGS με τον Χρήστο έχει τίτλο "Σε Περίμενα" και είναι στη διάθεσή σας.Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία που αναμένεται να κατακτήσει την κορυφή του ραδιοφωνικού airplay.Οι KINGS συνεργάστηκαν άψογα με έναν καταξιωμένο τραγουδιστή και το αποτέλεσμα έρχεται να σας καταπλήξει.

Η μουσική δεν έχει όρια και αν έχει...οι βασιλιάδες τα έχουν ξεπεράσει.Ένα πείραμα...μία μουσική εμπειρία που έρχεται να μας καταπλήξει.Τη μουσική υπογράφει για μία ακόμα φορά ο παραγωγός των KINGS...Teo Tzimas και τους στίχους οι Δημήτρη Μπέρης και Γιάννης Ρουσσουνέλος.

Τη Δευτέρα 26.03.18 θα είναι στη διάθεσή σας το επίσημο video clip το οποίο υπογράφει ο μετρ του είδους Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

KINGS & ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ - ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ
Μουσική: Teo Tzimas
Στίχοι: Δημήτρης Μπέρης - Γιάννης Ρουσσουνέλος
Digital Single: EMI-UNIVERSAL