Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 14:02

Mega // Τηλεοπτική Σεζόν 2021-2022

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Σου έχω νέα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επενδύσει πολλά στο κομμάτι της μυθοπλασίας για την νέα τηλεοπτική σεζόν!

Συνεχίζει δυναμικά λοιπόν αυτήν την σεζόν με νέες ελληνικές σειρές, μετά από τις δραματικές σειρές «Έξαψη» και «Σιωπηλός Δρόμος» που ολοκληρώνονται σύντομα, επιστρέφει και επενδύει ξανά στο δράμα με την συμμετοχή πολύ δυνατών ονομάτων.

Σαν αφετηρία έχουμε την «Γη της Ελιάς» που μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε διότι έχουμε μετακόμιση του Ανδρέα Γεωργίου από τον Σκάι στο Mega και θα αναλάβει μαζί με την Βάνα Δημητρίου αυτό το νέο δραματικό έργο που λέγεται η «Γη της Ελιάς». Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει ήδη και για αυτό το λόγο έχουν πάει όλοι στην πανέμορφη Μάνη.

Το cast ανανεώνεται διαρκώς και η ιστορία έχει να κάνει με τρείς ισχυρές οικογένειες οι οποίες μπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος με σκηνές μίσους και εκδίκησης γυρνώντας δεκαετίες πίσω.

Η Αφροδίτη Ηλιάδου, ο Νίκος Γαλανός, η Άντζελα Γκερέκου, ο Στέφανος Κυριακίδης, ο Μάξιμος Μουμούρης, ο Τάσος Ιορδανίδης, ο Πασχάλης Τσαρούχας, η Λυδία Κονιόρδου, η Μάρω Κοντού, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Σπύρος Νικολαίδης, η Δώρα Χρυσικού είναι τα κύρια ονόματα που θα εμφανιστούν στο κανάλι του Mega από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 Ράδιο Αλέξανδρος 106,3 Κατερίνη / Ρήγα Φεραίου 44, Κατερίνη 60100 / Τηλ. 23510-76777 / r.alexandros1063@gmail.com